Hem & Inredning

Satsa på snygga utemöbler i teak

Om du ska köpa nya möbler till trädgården eller uteplatsen, så varför inte då satsa på utemöbler i teak? Det passar riktigt bra att ha teakmöbler utomhus. Det finns ett bra företag som har en mängd olika typer av utemöbler i detta material. De heter Cadabra Design. Bland deras teakmöbler utomhus finns detta:

  • Trädgårdsbänkar
  • Solsängar
  • Adirondack stolar
  • Solstolar

Fördelen med teak, det är att detta material är naturligt fet. Det är alltså inte ett måste att olja in dem. Dock är det så att de kommer få en patina och annan färg om du låter bli. Så det är upp till dig om du vill ha kvar dem i den färg de kommer, eller om du föredrar att de får en annan.

Snygga teakmöbler att ha utomhus

Om det är så att du vill satsa på att köpa utemöbler i teak så är det inte fel att kolla in det sortiment som finns att hitta hos Cadabra. De har en hel kollektion, som de döpt till Cadabra Teak Furniture™. Denna kollektion består av hantverksmässigt tillverkade utemöbler i teak för trädgård och poolmiljö.

Träslaget är certifierad kärnteak från Indonesien och då de använder endast FLEGT/FSC-certifierad teak från plantager så är de dubbelt så hållbara.

Fina produkter för din uteplats

Hos Cadabra Design finns det inte bara fina möbler för uteplatsen i teak, utan de har även en hel del annat i sitt sortiment.  Bland annat har de vackra krukor och urnor, utemöbler i smide samt dekorationsföremål, fat, vaser, antika kärl och ektunnor. Det gör att du hos dem kan hitta mycket fint att ha på just din uteplats.